Meer over mij

Ik ben Laurent Mensch en heb voorheen 27 jaar gewerkt als allround specialist Unix/Linux bij KPN. Mijn werkzaamheden bestonden daar uit beheer, projecten en ontwerpen van beheertools om het beheer te vergemakkelijken en te stroomlijnen zodat de service en kwaliteit richting klant en eigen organisatie optimaler werd.

Hiervoor gebruikte ik ook al enkele programmeertalen zoals shell-scripting, c++ en Perl. Op school en prive gebruikte ik Pascal en Assembler als low-level programmeertaal. De afgelopen jaren heb ik een aantal cursussen m.n. een volledige cursus Web developer en meteen er achteraan een cursus PHP Object Oriented Programming en Framework Laravel 5.4

Mijn passie ligt in het developen van Websites als web ontwikkelaar front-end en/of back-end. In het back-end deel is PHP niet meer weg te denken bij Framework Laravel en WordPress.

Inmiddels heb ik mijn passie uitgebreid met een eigen bedrijf "Human Websites" in Maastricht. En bied mijn kennis en diensten aan via website "WebsitesVoorDeStarter.nl".
Een prima manier om ook andere te helpen om hun producten en diensten aan de "man" te brengen.

--== Websites die het verschil maken ==--

Scroll naar boven